En av oss: Steinar Sagen

HVORDAN HAR DU DET?

Jeg er veldig fornøyd for tiden. Jeg gjør de tingene jeg liker å gjøre, og lager podcasten Papaya med barnebroren min og Bjarte. Og jeg lager en slags par-podcast med min kone Catrin, som er veldig gøy. Jeg venter også spent på om det blir en sesong til av «Alltid Beredt» på TVNorge/Discovery - noe jeg håper på, for det var veldig gøy å lage. Den har også blitt godt mottatt. Så jeg gjør stort sett de tingene jeg har lyst til. Noe som egentlig er litt for mye, men så lenge det er gøy synes jeg det er greit. Skulle bare ønske jeg hadde litt mer tid til å komme meg ut i naturen. Det er min største hobby.

GODE DAGER, DA?

Ja. Jeg har en stor familie, med kone og fire barn på seks, 12, 15 og 16 år – de to eldste er så langt bonusbarn, men vi er en stor og glad gjeng. Det er veldig hyggelig og hektisk. Vi har også nettopp flyttet til nytt hus, så mye oppussing, noe som er et mareritt! Kanskje det er derfor jeg oppsøker skogen for å få pusterom, selv om jeg også liker å ta med gjengen dit.

"ALLTID BEREDT"-SERIEN. KARAKTEREN DIN ER HILARIOUS!

Jeg har tatt på meg rollen som jeg tror jeg ville ha gjort hvis jeg skulle vært speiderleder i det virkelige liv. Man må liksom være litt moderlig, litt streng og litt besserwisser, heve seg litt over speiderne for å få respekt og autoritet, men samtidig være en venn og ha litt glimt i øyet (ler) ). Min persona er ispedd en viss prosentvis ironi også. Men veldig morsomt å lage, litt dumt, litt koselig, og ganske morsomt. Stolt av den produksjonen.

ER DU EN KLOKKERT?

Jeg er ikke den typiske, obsessive klokkefanatikeren som mange menn pleier å bli når de nærmer seg femti. Så jeg er ikke interessert i Rolex og sånt, egentlig. Jeg har sett et par Panerai-klokker som jeg har siklet over, men jeg synes de er overpriset. Men så kom Radium inn i livet mitt, som jeg tror har visse likhetstrekk med Panerai. Jeg vet at noen kaller den Nordic Panerai på grunn av dens dristige enkelhet. Jeg har hatt et par Casio Pathfinder og G-Shock klokker, og ble litt fascinert av alle funksjonene. Jeg har også en Garmin-klokke og en Seiko.

Kristopher Schau snakket veldig positivt om Radium i en podcast for noen år siden - det vekket interessen min. Han beskrev den grønne skiven til Original Radium Woodpecker, og jeg ble nysgjerrig og googlet den og ble slått. Så likte jeg Facebook-siden din. Da du for en stund siden annonserte at du lette etter ambassadører, sendte jeg en melding. Og nå har jeg et Radium Instrument på håndleddet.

HVORFOR RADIUM?

Det er lokalt. Jeg liker veldig godt at den er norskprodusert, at den er laget av norsk aluminium, frest og montert i Oslo, urskive og andre ting gjort rundt i Oslo også. Det er også robustheten selvfølgelig, og den enkle stilen. Den egner seg både til hverdagsbruk og når du pynter deg. Ikke det at jeg kler meg ut (ler). Det er et nøkternt blikkfang, det er det.

Veldig søt, gjengen som jobber på Tveita, det var flott å møte gjengen som produserer klokkene. Det var veldig gøy å se produksjonslokalene og ta på de forskjellige modellene. Det gjør det hele ekte.

Det vanskeligste var å bestemme hvilken modell jeg ville ha. Sabotør II er kjempebra og jeg elsker utseendet, men gikk til slutt for Original Radium Tobakk SL Auto og den ser helt fantastisk ut. Føles som den er laget for meg.

Radium gir meg denne nasjonalromantiske følelsen, men på en fin og sympatisk måte. Ved å ha et norskprodusert instrument på armen viser du på en måte at du er stolt av å være fra Norge uten at du nødvendigvis trenger å si det høyt eller snakke ned til andre. Litt som "Vi kan lage klokker i dette landet også". Det er kult.

DAGLIG VISER. RIKTIG, STEINAR?

Jeg bruker selvfølgelig klokken hver dag! Jeg vil at den skal bli en del av meg og alltid være med meg. Jeg gleder meg veldig til å kanskje få en ripe eller to, at stroppen blir litt slitt og får patina. Kona er sjalu, så jeg får se om jeg må skaffe henne en også. Jeg hadde tross alt Sabotør II en stund, og likte faktisk veldig godt at jeg måtte spole den. Det ble et daglig ritual. Jeg forventer at en av de unge skal arve den når jeg dør.

HELLER SENERE ENN FØRERE. TAKK FOR TIDEN DIN.

Takk tilbake!