Om oss

Velkommen andre elsker av fine håndlagde ur

Noen omtaler klokken som en manns eneste smykke. Vi er respektfullt uenige. Radium er ikke i smykkebransjen. Vi er i verktøybransjen. Vi er et tilbakeblikk på norsk industrihistorie.

Vårt sandblåste aluminiumshus, historiske formfaktor og fokus på øyeblikkelig tidsavlesning, har gjort Radium til Norges mest ikoniske produsent av høykvalitetsur.

Vi startet i 2013 og skal feire ti års jubileum i 2023.

Produksjonen skjer i Oslo og omegn, i nært samarbeid med mekanikere og andre domeneeksperter som vi har nære personlige relasjoner til.

Foringsrøret er frest på Stålfjæra i Oslo, fra ett enkelt stykke Norsk Hydro aluminium. Urskiven er lasergravert i Ski, like utenfor Oslo. Lume og urskive maling er alt utført for hånd. Sluttproduktet monteres på våre kontorer i Tveita, Oslo.

Vårt oppdrag er å skape den spesielle følelsen du får når du håndterer førsteklasses verktøy og utstyr av høyeste kvalitet.

Det enkle, analoge urverket kan betjenes av enhver sertifisert mekaniker. Vi gjør dette for at du skal ha en klokke som ikke bare varer ett liv, men en som kan overføres fra en generasjon til den neste. 

Vi er overbevist om at våre norske kunder er de mest entusiastiske, og vi ser frem til å holde kontakten med deg gjennom vår eiergruppe Facebook-side ORION // Official Radium Instruments Owners Norway.