RADIUM SYREFAST STÅL: EN FELTTESTET PENKLOKKE.

RADIUM ACID-RESISTANT STEEL: A FIELD-TESTED DRESS WATCH.

RADIUM ORIGINAL i 41mm SL (short lug) er en av våre desidert mest populære modeller. Nå kommer den i syrefast stål, som både tilfredsstiller ønsket om en mer «dressy» Radium samt ønsket om en klokke som er spesielt motstandsdyktig mot korrosjon i aggressive løsninger som saltvann og syrer og har stor nytte i tøffe maritime miljøer, petrokjemisk industri med mer.

Formgiver innrømmer: «Radium har jo alltid vært sandblåst aluminium. Dette gir et matt og diskret uttrykk som er perfekt for «toolwatches», og vi vil alltid produsere aluminiumsklokker. På den annen side er Radium i dag et veletablert merke, og med dette kommer ansvar for å tilby en større bredde. Jeg må innrømme at det føltes litt rart å bruke syrefast stål. De første fem minuttene. Jeg bruker den mer og mer, særlig til sommer, reiser og i festlig lag».

SPESIFIKASJONER: SL41mm shortlug. Sveitsisk Sellita SW200 selvtrekk. Safir. SuperLuminova. Radium Original skive (ulike farger, bl.a. Tobacco og Blue Sunburst). Trykktestet til 100 meter. Frest på Stålfjæra. Børstet, montert og testet på Tveita.

 Egenskaper:

  • Ny kasse : Syrefast stål, børstet og polert på Tveita.
  • Sveitsisk SW200 urverk: Nyt påliteligheten og presisjonen til det sveitsiskproduserte SW200-verket.
  • Krystallklar holdbarhet: Denne klokken er beskyttet av safirkrystallglass og tilbyr både overlegen klarhet og motstandskraft mot riper.
  • SuperLuminova Lume:  SuperLuminova på urskive og visere sikrer perfekt synlighet i alle lysforhold.


    Leser neste

    Omtale i Aftenposten - Mitt Oslo 🤩
    AN IKON IN 25 UNITS: A NEW RADIUM IS BORN

    Legg igjen en kommentar

    This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.