Wristy Business!

TVEITA, JANUAR 2023: Vi møter Markus, en litt hemmelighetsfull 32 år gammel løytnant som tjenestegjør med noen av de beste og flinkeste menn og kvinner Norge kan tilby. Sammen med Criss ledet han opprettelsen av enhetens nye tilpassede tidsfred, Radium Vardevokter.

MARKUS. HVA STÅR PÅ SPILL FOR DEG PERSONLIG HER?

Å, ingenting mer enn min troverdighet og all min personlige innflytelse i den militære enheten...

HVOR HOLDER DU TIL? HVA ER DIN MENING?

Vi har ett hovedsted i Norge, men gutta er spredt over hele Norge, Europa og til og med over Atlanteren. Vårt mål er å tjene beslutningstakere med best mulig situasjonsforståelse for å seire i det moderne kamprommet.

 

HEMMELIG, ER VI?

Hvis vi ville ha applausen, ville vi ha blitt med i det jævla sirkuset (ler).

OK. HVOR HELST, VELKOMMEN TIL VÅRT IKKE-HEMMELIGE FASILITET PÅ TVEITA, OSLO!

Takk. Dette stedet er som en godteributikk for folk som er interessert i skikkelig urmakeri. Den 100 % manuelle produksjonen, riktig justering og kvalitetskontroll er hinsides det vi har sett andre steder.

HVORDAN REAGERER ENHETEN PÅ KLOKKEN?

De er blåst bort. Da jeg så mitt ferdige Vardevokter, ble jeg imponert over hvor rent, men likevel komplekst det kom ut. Klokken er virkelig unik. Fra skisser og prøver visste jeg at det ville se bra ut, men å se det personlig tredoblet det.

 

SOM SER UREN FRA ET PAR METER, GJENNER JEG UMIDDELBART ET KLASSISK RADIUM. MEN PÅ NÆRHET SER DET UT TIL Å ENDRE FARGE OG PLUTSE DETALJER VISES.

Faktisk. Det er et enkelt, men komplekst design der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Alle designfunksjonene som finnes på Vardevokter er der av en grunn. Med litt gåteløsning kan de heldige eierne finne ut historien bak designet.

Denne klokken er noe annerledes, men diskret, kombinert med ekte norsk kvalitet og en annen historie enn noen lignende prosjekter vi har sett før.

 

HVORFOR RADIUM?

For oss representerer Radium sjelen til ekte norsk håndverk. Den enkle, men sofistikerte designen bringer tilbake minner til kampen for frihet under andre verdenskrig.

HVORDAN OPPLEVT DU SAMARBEIDET?

I vår enhet er prosessen nøkkelen til et relevant og pålitelig produkt. Med dette prosjektet hadde vi kvalitetsråvarer, en legendarisk designer, noen gutter med lidenskap for detaljer og 6 måneders tid. Det er en oppskrift som ble ganske fin.

Å jobbe med Sjur og Thomas var flott. Sjur er den optimistiske realisten, mannen som sørger for at alle ideene som Thomas og jeg har kastet rundt på ender opp som den kuleste klokken jeg noen gang har sett. De er to deler av en helhet, serviceinnstilte, progressive og ivrige etter å takle en utfordrende kunde som vår enhet.

Designprosessen har vært en eksplosjon fra første gang vi henvendte oss til dem og ba om å samarbeide. Fra dag én var Radium sulten på utfordringer, og de har vist seg å være en god produsent å samarbeide med for utfordrende, personlige og unike prosjekter som Vardevokter!

DESIGNSJEF THOMAS VAR FORNØYD MED RESULTATET, MEN TRIST AT HAN ALDRI KUNNE BÆRE EN.

Vi vil. Aldri si aldri. Vi har alltid behov for street smart rever som vet hvordan de skal navigere i et komplisert driftsmiljø. Hvis Thomas virkelig vil ha en, kan han få en. Han må bare bestå et utvalg og grunnleggende trening først...

 

AU! TIL sist, HAR DU EN MELDING TIL DEN TILfeldige RADIUM-EIEREN?

Vi ønsket en unik tidtaker som skulle vare i flere tiår og inneholde en personlig historie. Vi har det. Radium-klokker gir et enkelt og tidløst design laget av kvalitetsmaterialer av flinke gutter med et snev av galskap. Akkurat det du vil ha på laget ditt, den dagen dukker opp.

BRA SAMTALE.

Ja, og husk å advare Thomas om de fysiske testene (ler).

 

(LATER) JEG VIL VIRKELIG.

Jeg er seriøs. De er liksom - - veldig vanskelige.

 

HAR DET. HOLD DEG TRYGG MARKUS.

Like måte.