Radium Short Lugs (SL) Auto

Det er med de lange knastene, plexiglass, ETA 6497/98 håndviklet urverk og uten sentral sekundviser at Radium har fått status som Norges mest ikoniske klokkemerke. Denne klokken, som vi nå kan kalle " Historical Radium ", har vært uendret siden 2013. Vi produserer den fortsatt.

Etter mange timers samtale med våre kunder og følgere lanserer vi imidlertid en videreutvikling av klokken, Radium SL AUTO .

Vi oppdaget at kundene er delt på noen få sentrale spørsmål. Mens en gruppe sverger til Historiske Radium, er det andre som ønsker noen veldig spesifikke, og gjennomtenkte endringer. Våre følgere mente at den skulle vikle seg, vise sekunder, ha ripefritt glass og sitte enda bedre på håndleddet. Så vi laget SL AUTO .

Hvis du liker å nørde på detaljene, her er de:

KORTE LUGS : Fordi noen ønsker et etui som sitter enda tettere på håndleddet, har vi trukket tappene mot etuiet.

Noen måler avstanden fra "lug tip to lug tip", men "from center point of beret to center point of beret" er faktisk et bedre mål å ta utgangspunkt i, da det er her stroppen festes. I så fall er tallet 48,04 mm. Hva betyr dette? Rolex Submariner 16800 har for eksempel 47,8 mm. Hvis Submariner passer til håndleddet ditt, vil du også være veldig komfortabel med Radium SL.

SAPPIRGLASS : SL har et ripefritt safirglass. Denne tåler hardere bruk, og kommer med en kuppel som gjør glasset mer eller mindre likt formen på Historical Radiums pleksiglass.

SELVOPPLEVENDE BEVEGELSE : Vi bruker Swiss Sellita SW300 . Urverket har 25 juveler, 28 800 vibrasjoner i timen (4hz), Incabloc og en 42-timers gangreserve.

SENTRAL SEKUNDHÅNDER : En spesielt lettlest sekundviser med lume over hele bredden. "Motvekten" på motsatt side av midten er utformet som en sirkel som skaper en fascinerende "solformørkelse" hver gang den passerer lume-prikken på minuttviseren.

En annen endring vi gjorde var å gjøre time- og minuttviserne noe smalere uten å redusere lume-området, som fortsatt matcher bredden på timelinjene perfekt. Vi føler at de nye viserne gir klokken et mer elegant utseende.

Radium SL AUTO lanseres i vår mest ikoniske modell, Original Radium, med et utvalg av klassiske Radium-skivefarger.

Prisen er den samme som Historical Radium, 24.990 kroner.

Et begrenset antall eksemplarer er nå i produksjon. Legg inn din bestilling nå for å sikre deg.