Circal er ikke noe vanlig aluminium

Hydro Circal: The Sustainable Aluminium Revolutionizing Radium Watches

Når det gjelder å ta et bærekraftig valg, er hver komponent viktig – selv materialene som er med i klokken din. Hos Radium har vi alltid vært stolte av å bruke høykvalitets, norsk aluminium fra Norsk Hydro. Men vi tar det et steg videre med Hydro Circal, et innovativt, resirkulert aluminium som setter nye standarder for miljøansvar.

En forpliktelse til klimahandling

Hydro Circal er ikke noe vanlig aluminium. Den er laget med minimum 75 % resirkulert aluminiumskrap etter forbruk. Dette reduserer ikke bare energibruken drastisk under produksjonen, men reduserer også CO2-avtrykket, noe som gjør det til et virkelig klimavennlig materiale.

Mer enn bare materiale

Samarbeidet vårt med Norsk Hydro går utover bare innkjøp av aluminium. De har vært en aktiv partner i prototypingfasen, og levert uvurderlige data for å optimalisere bruken av Circal-materiale. Denne synergien handler ikke bare om å lage klokker; det handler om å gjøre en forskjell.

En klokke som forteller mer enn tid

Radium-merket er forankret i historier – historier om hvem vi er og hvor vi kommer fra. Som forvaltere av planeten er det vårt ansvar å bane vei for positiv endring. Ved å velge en Radium-klokke laget med Hydro Circal, holder du ikke bare tiden; du holder en forpliktelse til en bærekraftig fremtid.