.38 - Det Neste Store fra Radium er Faktisk Mindre

I en verden hvor hvert trinn i retning av bærekraft teller, tar Norges eneste norskproduserte klokkemerke, Radium Instruments, et betydelig sprang fremover. Radium har alltid vært et navn synonymt med kvalitet, innovasjon og norsk kultur. Nå, er de klare til å ta tradisjonen inn i en mer bærekraftig fremtid med lanseringen av den nye Radium .38-serien. Dette markerer ikke bare et skift i design, men også en forsterket forpliktelse til miljøet.

En Ny Æra av Mindre, Mer Bærekraftige Klokker

Den 19. september åpenbarer Radium Instruments stolt sin nye klokkeserie, Radium .38. Denne lanseringen symboliserer en tilbakevending til en tid hvor eleganse møter funksjonalitet i en mindre pakke. Dette er ikke bare en redusering i størrelse fra deres klassiske 41mm-design; det er et skritt mot en grønnere fremtid, med fokus på å redusere karbonavtrykket og fremme en bærekraftig livsstil.

Klimavennlig Innovasjon med Norsk DNA

Radium Instruments har gjennom et fruktbart samarbeid med Norsk Hydro, tatt i bruk Hydro CIRCAL, et resirkulert aluminiumsmateriale med et minimum av 75% post-consumer aluminiumsskrap, i produksjonen av sin nye serie. Dette tiltaket betyr ikke bare reduserte CO2-utslipp, men markerer også Radium som Norges mest klimavennlige klokke.

CIRCAL logo

Som selskapets grunnlegger og formgiver, Thomas Cappelen Malling, poengterer: "Ideen med klokkemerket Radium er å fortelle 'historier om hvem vi er og hvor vi kommer fra'. Gitt situasjonen kloden befinner seg i, er det selvinnlysende at eierne av våre ur ønsker å representere positiv endring."

Klokkekolleksjonen som Definerer Tiden

Radium .38-serien inkluderer fire nye modeller, hver tilgjengelig i to varianter, som alle er drevet av det legendariske sveitsiske selvtrekksverket ETA 2892-2. Hver modell forteller sin egen historie, med inspirasjon hentet fra Radiums rike arv, mens den bringer et friskt, moderne preg som reflekterer tidens ånd. Fra den ikoniske Original Radium til den nyskapende Radium Sabotør IV, hver klokke er et kunstverk som kombinerer tidløs eleganse med banebrytende innovasjon.

En Feiring av Norsk Gründervirksomhet og Innovasjon

I år feirer vi ikke bare lanseringen av en ny kolleksjon, men også Radiums innsats i å fremme bærekraftighet i klokkeindustrien. Som selskapets driftsansvarlig, Sjur Stangebye-Hansen, bemerker: "Vi gleder oss til å vise vår 'lille nyhet' Radium .38 Hydro CIRCAL i Oslo sentrum nå i september. Vi opplever å slå et slag både for klimaet, norsk gründervirksomhet og klokkeentusiaster av begge kjønn."

Markeringen av denne betydningsfulle begivenheten vil finne sted på Oslo Swap Meet, en viktig arena for horologi-entusiaster i Norge. Her vil du ha en enestående mulighet til å oppleve den nye kolleksjonen på nært hold, og bli vitne til hvordan Radium Instruments tar klokkedesign til neste nivå, både estetisk og etisk.

Dette er ikke bare en feiring av en ny kolleksjon; det er en hyllest til en ny æra av bærekraft, innovasjon og norsk gründervirksomhet. Bli med oss på denne reisen, hvor Radium .38 står i spissen for en bevegelse mot en grønnere, mer bærekraftig fremtid, uten å kompromisse på kvalitet og eleganse.

Oppdag Radium .38-serien den 19. september, og bli en del av endringen. Med Radium på håndleddet, bærer du ikke bare et symbol på tidens gang, men også et tegn på en lysere, grønnere fremtid.