HELT NORSK SAMARBEID OM OL-MEDALJER PÅ NORSKE SKI

ALL-NORWEGIAN COLLABORATION FOR OLYMPIC MEDALS ON NORWEGIAN SKIS

Hvis du ser noen som har på seg en knallrød mekanisk klokke med en hvit tallskive med en karakteristisk rød stripe, har du sannsynligvis å gjøre med en alpinentusiast som ønsker å se en nordmann på OL-pallen med norske ski.

Ikke siden Stein Eriksen vant slalåm, storslalåm og kombinert i 1954 har noen vunnet gull på et norsk skimerke. Noe som er ironisk, da vi alle kjenner ordet "slalåm" i et norsk ord og vi fant opp sporten. Nå jobber Kjetil Andre Aamodt, verdens mest suksessrike alpinløper med over 20 verdenscup- og olympiske medaljer, sammen med Stereo Skis for at et norsk skimerke igjen skal konkurrere om edelt metall.

" Norge vil fortsette å vinne gull i alpint. Men for første gang siden 1954 ønsker vi å utfordre verdenseliten med et norsk skimerke. Første mulighet er vinterlekene i 2026. Tanken på å få det til gir meg gåsehud ."

- Kjetil André Aamodt, alpinlegende

Alpha Project: Stereo Skis OL-medaljeprosjekt

For å sikre pallgull har Kjetil André og Stereo Skis-gründer Jens-Martin Johnsrud satt i gang et initiativ de kaller «Alpha Project». I tillegg til Aamodt og Johnsrud består denne eksklusive gjengen av tidligere toppalpinløpere, nye alpintalenter, private sponsorer som føler seg kalt til å hjelpe Norge med å vinne OL-gull på norske ski, og det helnorske klokkemerket Radium Instruments.

Radium Instruments X Stereo Skis alfaprosjektklokke

På jakt etter en klokkepartner for å støtte målet om å vinne edelt metall, var Norges originale norskproduserte klokkemerke på toppen av Stereos liste. Oss.

- " Når verdens mest suksessrike alpinist sier at vi vil se en nordmann på pallen med norske ski, tror vi ham. Som et norskprodusert klokkemerke er det en ære for oss å støtte Kjetil og Stereo Skis innsats for å gjenopplive landets skihistorie. "

Thomas Malling, designer og gründer, Radium Instruments Norway

For hver klokke som selges, støttes Aamodt og Stereo Ski sitt prosjekt for å finne og trene utøvere og konkurrere om alpint gull. Det betyr at når Norge vinner OL-gull for første gang siden 1954, kan du trykke deg selv på ryggen. Veldig, veldig vanskelig.

- " Skal du bli nummer én, må du tørre å vise hva du står for. Folk vil være med på å gjenopplive det norske skieventyret og se norske ski på pallen igjen. Og de er stolte av å vise det. Radium Instruments ønsker å bidra til våre gullmedaljehåp – det gjør oss stolte. Den spesielle og sporty klokken passer til Stereo Skis kompromissløse profil når det gjelder kvalitet, uttrykk og opphav.

Jens-Martin Johnsrud, gründer, Stereo Skis

Laget av knallrød anodisert aluminium fra Norsk Hydro, Radiums norskproduserte Alpha-Project-klokke skiller seg ut i klokkelandskapet.

- " Vi ønsket å skape noe dristig og vågalt som er tydelig og gjenkjennelig på avstand. Designet stammer fra Stereo Skis distinkte linjer og fargepalett, som i hovedsak er en historisk designretning assosiert med hastighet og teknologi, som minner om det legendariske italienske bildesignet. studio Gruppo Bertone."

Thomas Malling, designer og gründer, Radium Instruments Norway

Fakta om Radium X Stereo Skis Alpha Project-klokken

  • Produsert i et begrenset opplag på 50 enheter
  • Håndlaget i Oslo av 75 % resirkulert norsk Hydro Circal aluminium
  • Drevet av det legendariske sveitsiske høykvalitets ETA 2892A2 selvopptrekkende urverket med 21 juveler, 28 800 vibrasjoner i timen og en gangreserve på 42 timer
  • Bakomslaget er gravert med Stereo Skis Alpha Project-logo og Kjetil André Aamodts signatur
  • Urskiven er laget av trafikkhvit messing med fluorescerende røde markeringer ved 12-tiden og nedtelling fra 45 sekunder til 60 sekunder. Kullgrå SuperLuminova-fosfor på hender og urskive
  • Diameter: 38 mm eksklusive krone, men oppfattes som nærmere 40 mm på grunn av generelle dimensjoner
  • safir krystall
  • Klokken kommer med både en lærreim og en elastisk sportsreim (20 mm)

Kjøp den her

Følg Stereo Skis her:

www.stereoskis.com

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=stereo%20skis

Instagram: https://www.instagram.com/stereoskis/

Leser neste

UPDATE** Norwegian bomb victim medics in Ukraine receive personal watches from Norwegian watch community and Radium.

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.