Radiumfølelsen

Hva er "Radium-følelsen"?

Vi ønsker å levere en følelse som du for tiden forbinder med utstyr du er ekstremt fornøyd med. Typisk er dette utstyr man har hatt lenge og ofte har et personlig forhold til. Det er for eksempel en god skiftenøkkel, en god øks eller Landcruiser eller skruen som alltid starter og går.

Det er følelsen av utstyr som forsterker opplevelsen og gjør oppgavene enklere. Ofte følger de familien. Ofte minner de deg på hvem du er. Derfor går slike gjenstander ofte i arv, mange har fortsatt «pappas beste hammer» i verktøykassen. Det er denne følelsen som er "Radium-følelsen".

Radium-følelsen er:

Driftssikkerhet: Bruk av bransjens beste materialer og produksjon, inkludert sveitsisk mekanisk bevegelse, resulterer i maksimal driftssikkerhet og et produkt som er forutsigbart i bruk.

Lesbarhet: Tallskive, markeringer og visere fremmer rask lesing gjennom enkelhet og klarhet både i dagslys og i mørket.

Taktilitet: Bruk av Norsk Hydro aluminium gir lavere vekt enn for eksempel stål, og sammen med en lett buet kasse og buede knaster oppnås maksimal bærekomfort. Som Radium-eier vil du typisk glemme at du har på deg klokke, og synes det er litt rart å bytte tilbake til en vanlig stålklokke.

Reparerbarhet: Ved å bruke allment tilgjengelige sveitsiske urverk i verdensklasse i stedet for interne urverk gjør det mulig for urmakere over hele verden å reparere klokken. De har ofte reservedeler liggende og kan ta det på dagen.

Nærhet: Lokal produksjon og bruk av norske råvarer fremmer norsk industri og gir en bedre klimaberegning. For en våken person er dette viktig. Det støtter vi.